Notícies

El Consell de la Joventut de Barcelona participa a la Taula per a la Salut Sexual i Reproductiva

27 juliol 2015

taula salut sexualEls CJB junt amb altres entitats socials, la comissionada de Salut, Gemma Tarafa, i la Regidora de cicle de vida, feminismes i LGTBI, Laura Pérez, s’ha reunit a la Taula per a la Salut Sexual i Reproductiva per aprovar el pla de treball definitiu. Aquesta Taula, formada per institucions i entitats, és l’instrument creat per garantir el procés d’implementació i desenvolupament de la Mesura de  Govern per promoure la Salut Sexual i Reproductiva a la ciutat de Barcelona, aprovada al juliol del 2014.

Amb l’objectiu de treballar en estratègies i plans comuns que permetin introduir millores en relació a la salut sexual i reproductiva de la ciutat, s’ha elaborat el Mapa d’Actius on s’aglutina 184 actuacions de resposta entorn a aquesta temàtica. Amb aquest instrument es pretén veure els buits que hi ha, ordenar les diferents respostes i avançar en les noves intervencions que siguin necessàries.

El Mapa d’Actius permetrà el coneixement compartit dels projectes que es duen a terme a la ciutat, difondre la dimensió, cobertura i distribució de les accions i avaluar el seu impacte. Així, es podran enfocar les prioritats de la mesura allà on hi hagi una manca d’efectius o calgui reforçar-los.

Contingut relacionat