Notícies

Res prohibit – Festa CatFAC

6 juliol 2015

img-festa-catfacJa la tenim aquí, la primera copa cannàbica CatFAC està a punt per seleccionar les millors Flors catalanes d’aquest 2015. Per a això hem preparat una trobada festiva el dissabte 11 de Juliol en les instal·lacions de Les Terrasses de Santa Coloma (Crta. de la Roca km 5), un espai natural privilegiat a prop de Barcelona.

La festa del cànnabis en format de copa estarà acompanyada per la millor música a càrrec dels Fun4Funk que amenitzaran i posaran ritme a la trobada de totes les nostres sòcies i socis a un esdeveniment que, sent el seu primer any, vol aconseguir ser una trobada de referència per als usuaris i usuàries Cannàbics.

L’entrada serà de 3€ amb la qual participareu en un sorteig d’una cistella de productes Cannàbics, obsequiats per Soft Secret, Energy Control i Fundació Alquímia, jutges professionals seleccionats en aquesta edició. Els primers assistents entraran en el sorteig de les mostres presentades per ser valorades i atorgar el Premi Popular.

Obertura de portes 19:00h
Lliurament de Premis 21:30h
Sorteig cistella Cannàbica 22:00h
Tancament de l’acte 00:00h

Menjar, beguda i música al aire lliure!!!! De veritat que t’ho perdràs??

Així que ja saps, si vols passar un dissabte en un ambient relaxat, divertit i envoltat de les millors aromes catalanes, no ho dubtis, marca el dissabte 11 de Juliol al calendari i vine amb les teves amistats a l’esdeveniment cannàbic de l’estiu. No deixis que t’ho expliquin!!

Contingut relacionat