Notícies

Últim #AcústicsBOCARàdio de la Temporada!

6 juliol 2015

img-acustic-bocaÚltim i atípic acústic de la temporada 2014-2015, que perquè atípic? doncs no només perquè sigui en dimecres, i no només perquè serà a l’aire lliure dintre de la programació de la Festa Major del Carmel, que ja és molt!! sinó a més perquè comptarem amb dos grans de la música com són en Paquito Sex Machine i Manuel Dabove sortint-se dels seus registres habituals i interpretant tota aquella música que podrien haver cantat a les seves carreres musicals però que mai no van poder fer!!! serà épic, sorprenent i refrescant (no llençarem cubells d’aigua ni res, tranquil·litat…) per tant dimecres 8 de Juliol no us ho podeu perdre 😉 a més des de BOCA Ràdio aprofitarem per celebrar la Festa de Final de Temporada!!!

Contingut relacionat