Notícies

Casals de Joves es muda!

18 setembre 2015

img-NovaSeuCom tot en aquesta vida, la trajectòria de Casals de Joves va avançant a base de canvis. Alguns sobtats, altres perseguits. Canvis inevitables, desitjats o fins i tot sorprenents. Els darrers canvis que ha viscut a la federació darrerament els hi porta ara a un canvi de seu.

Una mudança que els permetrà afrontar amb ganes els reptes que tenen davant, un nou local més adient a la realitat i necessitats actuals i un espai des del que continuar donant suport a la feina que fan cada dia els casals de joves al territori.

Al Casal de Joves els hi agradaria molt que els poguéssiu acompanyar en l’inici d’aquesta nova etapa. Us conviden al vermut-inauguració que faran el proper dissabte 3 d’octubre, a partir de les 13:00 a la seva nova seu, al carrer de la Independència, 357 (Barcelona).

Us agrairan també que  confirmeu la vostra assistència enviant un correu a casaldejoves@casaldejoves.org

Contingut relacionat