Notícies

Curs de comunicació antiracista per a entitats

8 setembre 2015

img-formacio-comunicacio-aixada-antiracistaL’Aixada Antiracista organitza una formació sobre comunicació i antiracisme per a entitats.

El proper dimarts, 29 de setembre, a partir de les 18:30h, tindrà lloc una sessió formativa sobre comunicació que s’estructurarà en quatre eixos temàtics: la teoria de la comunicació, eines digitals per a entitats, comunicació antiracistai relació amb els mitjans de comunicació.

L’objectiu de la formació és dotar a les entitats juvenils de Barcelona de les eines necessàries per dur a terme unacomunicació efectiva i coherent amb els principis d’interculturalitat, igualtat de drets i lluita antiracista que fomenta l’Aixada.

Durant la sessió es tractaran temes com les línies comunicatives de les associacions, el pla de comunicació, la dinamització de les xarxes socials, les eines digitals més útils dins la comunicació 2.0, la comunicació inclusiva o l’elaboració de notes i dossiers de premsa, entre moltes altres temàtiques.

Inscripcions: Enviar dades de l’entitat i els assistents a bocaradio@bocaradio.org

Data: Dimarts, 29 de setembre del 2015, a les 18:30h

Organitza: Aixada Antiracista – facebook – @AIXADAntiracist

Contingut relacionat