Notícies

Concentració 21 Setembre: Prou agressions contra les dones

18 setembre 2015

img-concetracio-cjb-violencies-mascliestesEl proper dilluns, com tots els tercers dilluns de cada mes,  la Plataforma unitària contra les violències de gènere es mobilitza a la Plaça Sant Jaume per visibilitzar el terrorisme masclista.

Aquest cop, l’acte l’organitzarà el Grup de Treball de Gènere del Consell de la Joventut de Barcelona. Durant la concentració es farà la Lectura “Amb veu de Dona”; un recull de textos escrits per dones valentes per un món millor!

  • HORA ACTUALITZADA: La concentració tindrà lloc dilluns 21 a les 19.30h a Plaça Sant Jaume.

Durant l’acte s’homenatgerà les 23 dones han estat assassinades per homes masclistes des de la darrera concentració, el 20 de juliol pel fet de ser dones!

No són morts aïllades, això és terrorisme masclista!

Al grup de treball de gènere del CJB hi participen: Joves d’Esquerra Verda (JEV), Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC), el Servei Civil Internacional (SCI), Associació Universitària SinVergüenza (Sinver), l’Agrupament Pius Xè, l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC) i Projecte Ella.

MAnifest: No al feminicidi. Prou terrorisme masclista

 

Contingut relacionat