Notícies

L’associacionsime juvenil compromès amb els drets socials i nacionals de Catalunya

10 setembre 2015

SENYERADemà, 11 de setembre, Catalunya celebra la Diada Nacional en un context de crisi social i nacional que afecta directament els i les joves. El moviment associatiu juvenil, del qual el CJB en forma part, és un element clau i imprescindible per a la construcció d’una societat amb qualitat democràtica, una escola de ciutadania, de pensament crític i d’acció constructiva per a la millora social en l’àmbit col·lectiu.

És per això que creiem que la Diada Nacional de Catalunya emmarca una doble reivindicació, la del dret a decidir el futur polític més immediat per tal que les catalanes i els catalans puguin pronunciar-se sobre l’encaix de Catalunya amb el seu entorn i la de reivindicar i poder decidir quotidianament sobre moltes altres qüestions polítiques, econòmiques i socials. Així doncs, des del CJB manifestem el nostre compromís amb els drets socials i els serveis públics, així com la necessitat d’establir controls democràtics sobre l’economia.

És per aquesta raó que des del CJB serem presents, conjuntament amb la resta del moviment associatiu juvenil de Catalunya, a l’Ofrena Floral per tal mostrar el nostre compromís amb el progrés i la transformació del país a

Finalment, des del Consell de la Joventut de Barcelona  volem desitjar a totes les persones i entitats una bona Diada Nacional, en la qual la joventut i la ciutadania en conjunt prenguin la veu i en siguin les protagonistes, per tal d’avançar cap a una societat més participativa, cohesionada i socialment justa.

Altres posicionaments:

Contingut relacionat