Notícies

Setmana d’activisme pel dret a l’habitatge, d’alimentació i d’una vida sostenible amb l’SCI!

2 setembre 2015

img-desaucioEl SCI organitza la Peace Action Week, del 4 al 13 de setembre, una trobada internacional en col·laboració amb la PAH i Can Masdeu, entre d’altres projectes.
La Peace Action Week serà un esdeveniment on es volen reunir activistes i voluntaris locals involucrats en la temàtica dels drets humans, i especialment en relació amb el tema de l’alimentació i l’habitatge, de diversos països d’Europa.
La part de formació es basa en la idea que cada persona (com es reconeix en la Carta Universal dels Drets Humans) té el dret a la igualtat, a la llibertat i a una vida digna; que els ciutadans puguin treballar junts per promoure aquests drets i que les institucions tenen la responsabilitat de garantir aquests drets davant altres privilegis socials.
El procés d’aprenentatge inclourà un recorregut des de temes generals (com els drets humans) fins a temàtiques més específiques, com ara el dret a l’habitatge, el dret a l’alimentació o la sobirania alimentària, utilitzant metodologies basades en l’educació no formal, en els intercanvis entre els participants (actius en la temàtica dels seus països), i amb els actors rellevants en l’àmbit de Catalunya.

Vols col·laborar en la trobada? Podràs participar en algunes accions i activitats obertes de la Peace Week o també pots participar donant suport en l’organització d’aquesta. Per fer-ho envia un correu a gestio@sci-cat.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat