Notícies

Arriba la tercera edició de la Guia Jove per trobar un habitatge

23 octubre 2015

portada guia habitatgeEl problema de l’emancipació residencial juvenil persisteix, és per aquest motiu que el Consell de Joventut de Barcelona torna a editar una tercera edició de la “Guia Jove per trobar un habitatge”. L’objectiu d’aquesta nova edició, amb continguts actualitzats, és dotar als i les joves dels recursos necessaris que l’ajudin a aconseguir un habitatge digne.

Entre els nous continguts, es pot trobar un anàlisi de la situació del mercat de l’habitatge en perspectiva juvenil i un conjunt de recomanacions per escollir pis. La guia també dóna consells per signar contractes justos, alternatives a l’habitatge tradicional o informació sobre els recursos públics que el jovent te disponible per trobar un pis o una casa.

Consulta la guia:

Guia jove per trobar un habitatge

Contingut relacionat