Notícies

Cicle de gènere: Parlem de… Abolició de la prostitució

26 octubre 2015

Enbanner cicle gènere_sessio1gega el primer cicle de gènere del Consell de Joventut de Barcelona! Durant quatre sessions parlarem sobre prostitució i treball sexual, abordant les diferents postures que existeixen davant aquesta qüestió, amb diferents entitats i persones que treballen en  l’àmbit.

La primera sessió del cicle de gènere tindrà lloc el proper divendres, 30 d’octubre a les 19h a l’Espai jove La Fontana. En el debat, analitzarem els arguments que defensen l’abolició de la prostitució de la mà de la Plataforma Catalana pel Drets a no ser prostituïdes.

Properes sessions:

Divendres 6 de novembre a les 19h: Legislació del treball sexual

Divendres 20 de novembre a les 19h: Debat. Abolició o legislació del treball sexual?

Divendres 27 de novembre a les 19h: Presentació de recursos de gènere

Contingut relacionat