Notícies

Cicle de gènere: Parlem de… regulació del treball sexual

5 octubre 2015

banner cicle gènere_treball sexualContinua el cicle de gènere del Consell de Joventut de Barcelona! La segona sessió del cicle tindrà lloc el proper divendres, 6 de novembre  a les 19h a l’Espai jove La Fontana. En el debat, analitzarem els arguments que defensen la regulació del treball sexual de la mà de Paula Vip, presidenta de l’Associació de Professionals del Sexe (APROSEX).

Durant aquest cicle de gènere parlarem sobre prostitució i treball sexual, abordant les diferents postures que existeixen davant aquesta qüestió, amb diferents entitats i persones que treballen en  l’àmbit.

Properes sessions:

Divendres 20 de novembre a les 19h: Debat. Abolició o regulació del treball sexual?

Divendres 27 de novembre a les 19h: Presentació de recursos de gènere

Contingut relacionat