Notícies

Participa a la Jamboree de les Ones i la Jamboree d’Internet!

6 octubre 2015

img-jamboreeEl 16, 17 i 18 d’octubre es celebrarà la JOTA / JOTI 2015, en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones de ràdio i d’internet per conèixer experiències i fer amics i amigues d’arreu.

La 58a Jamboree On The Air (JOTA) i la 18a Jamboree On The Internet (JOTI), o JOTA – JOTI 2015, és una activitat de caràcter anual en què escoltes de tot el món poden contactar a través de les ones (ràdio amateurs) i portar les seves veus fins a l’altra punta del món.

​La JOTA – JOTI és una excel·lent oportunitat per conèixer escoltes i guies de diferents països, ​intercanviar idees, aprendre sobre altres cultures i costums i fer nous amics. En poques paraules, per sentir realment que es pertany a un moviment mundial que reuneix més de 30 milions de persones.

L’ús de tècniques de ràdio amateur és possible gràcies al suport prestat per milers de voluntaris radioaficionats que donen suport a la celebració de la JOTA amb el seu coneixement, equipament i entusiasme. Igual que la JOTA, la JOTI connecta als i les joves escoltes a través d’Internet.

Per l’edició d’enguany, el tema és “La Terra és teva / vostra“. És a dir, els debats es volen centrar al voltant de la responsabilitat mediambiental. La Terra és vostra, així que n’hem de tenir cura. Sempre que sigui possible, cal actuar per minimitzar l’impacte ambiental de les nostres accions.

Si vols participar-hi, registra’t aquí.

​Expliqueu-nos la vostra experiència a la JOTA-JOTI i compartiu les vostres fotos a: fceg@fceg.cat!

Més informació:
Web oficial de la JOTA-JOTI: http://jotajoti. info​

Altres enllaços d’interès:
Escoltes 4 vents: htttp://www.escoltes4vents.org
Scouts i Guies adults de Catalunya: http://www.sigac.cat/
Scoutlink: http://www.scoutlink.org/

Contingut relacionat