Notícies

#4 INFOCLAU – Les últimes dades recollides sobre la situació laboral de les persones joves

11 novembre 2015

L’Observatori Català de la Joventut presenta un informe trimestral on presenta les dades més rellevant sobre l’ocupació i l’emancipació juvenil i des del Consell de la Joventut de Barcelona concentrem en una sola imatge tota la informació “clau” sobre com avancen els indicadors laborals de les persones joves.

En aquest 4t INFOCLAU us presentem les dades més actualitzades sobre ocupació juvenil a Catalunya i incorporem un apartat final sobre els “Estudis en curs”. La crisi ha provocat que moltes persones joves no puguin accedir al mercat laboral i, en molts casos, aquestes persones decideixen allargar els seus estudis com a una alternativa a l’atur. En aquest apartat un presentem algunes dades que ens proporcionen una idea clara sobre quina és la situació real. 
Feu-ne un cop d’ull!
INFOCLAU 4

 

Contingut relacionat