Notícies

Cicle de finançament públic per a entitats

17 novembre 2015

Cartell webEl Centre de Recursos per a Associacions Juvenils organitza el Cicle de finançament públic per a entitats els dies 26 de novembre, 1 i 3 de desembre de 18:30h a 20:30h a l’espai jove La Fontana.

L’objectiu d’aquest cicle de sessions informatives sobre finançament públic és donar a conèixer a les entitats juvenils les diferents vies de finançament públic que existeixen: subvencions, premis, ajudes…

A més, el cicle també pretén reflexionar entorn a la captació de fons públic, oferir les eines necessàries per trobar l’ajut que millor s’adapti a les demandes de les entitats juvenils i explicar la millor manera de sol·licitar i justificar un a subvenció.

Inscriu-te’n a través d’aquest formulari.

Amplia la informació en aquest enllaç.

Contingut relacionat