Notícies

Comencen les Històries En Boles amb Lligant per l’App

20 novembre 2015

IL-1ALes entitats juvenils que participen al grup de treball de Sexualitat llencen la primera de les Històries En Boles, titulada “Lligant per l’App”.

En aquesta col·lecció de 4 històries, que aniran sortit setmanalment, els i les joves seran els protagonistes i podran escollir els diferents camins que els acabaran emportant al desenllaç de la història.

“Lligant per l’App” tracta temes com l’ús del preservatiu i la prevenció de les infeccions de transmissió sexual. Els i les joves podran ficar-se a la pell d’un noi que decideix entrar en un xat gai buscant relacions esporàdiques i, a través de les seves decisions, arribar a un final o un altre.

Comença amb la primera història!

Amplia la informació!

 

Contingut relacionat