Notícies

Som capacitat! Debat sobre inserció sociolaboral i diversitat funcional

27 novembre 2015

 

cartell diversitat funcional

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza una taula rodona sobre la inserció sociolaboral de les persones amb diversitat funcional titulada Som Capacitat el proper dijous, 3 de desembre, a les 19h a l’Espai Jove La Fontana.

En aquesta taula rodona es parlarà sobre les oportunitat laboral que tenen les persones amb diversitat funcional de la mà de diverses entitats que treballen aquest àmbit, com el Servei d’Integració Laboral d’ECOM,  CET Integra (Centro Especial de Empleo) o Acció Jove, i també comptarem amb l’experiència de la Meritxell Aymerich, activista i usuària dels serveis d’integració laboral.

Aquesta activitat ha estat impulsada pel grup de treball de diversitat funcional, format per diverses entitats del CJB, i organitzada en motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitats.

Veure l’esdeveniment de facebook!

Contingut relacionat