Notícies

Trenca l’estigma! Taller sobre VIH-Sida i ITS

25 novembre 2015

 

banner taller sida

El Consell de Joventut de Barcelona organitza, el proper dilluns 30 de novembre a les 18h a l‘Espai jove La Fontana, un taller gratuït sobre VIH-Sida i altres Infeccions de Transmissió Sexual dinamitzat per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), en motiu del Dia Mundial de la Sida (1 de desembre).

El taller ha estat dissenyat i planificat per estudiants de medicina trainers d’IFMSA (International Federation of Medical Students’ Association). Durant l’activitat, es faran dinàmiques per a tractar els conceptes bàsics sobre la infecció i la malaltia, a més de discutir i reflexionar sobre l’estigma que comporta a la nostra societat i el que podem fer al respecte.

Aquest taller ha estat impulsat davant la manca d’informació i formació de les entitats juvenils i els joves en general sobre aquesta malaltia i altres infeccions de transmissió sexual, amb l’objectiu de conscienciar al jovent sobre les ITS i la seva prevenció. El taller és obert a tots i totes i totalment gratuït.

Ves a l’esdeveniment de facebook!

Contingut relacionat