Notícies

Curs de Cultura de Pau per joves!

2 desembre 2015

dIALEGSN - cULTURA DE PAU3(8)El grup de treball de Cooperació del Consell de la Joventut de Barcelona, l’Espai Jove la Fontana i Metges del Món organitzem el curs Cultura de pau on es tractaran temes com els Drets Humans, la globalització i les desigualtats socials.

És un curs complet que hem dividit en tres sessions per a poder facilitar-vos l’assistència i amb places limitades, per això us heu d’inscriure a través d’aquest formulari.

Les sessions seran de dues hores i les realitzarem a l’Espai Jove la Fontana els dies:

  • Dimarts 15 de desembre de 20h a 22h: Què sabem dels Drets Humans i de la Cultura de Pau?
  • Dimarts 19 de gener de 20h a 22h: Com vivim les vulneracions dels nostres drets arreu del món? I les diferents violències?
  • Dimarts 16 de febrer de 20h a 22h: Com podem contribuir a la transformació social des del nostre entorn?

La formació és gratuïta i està pensada per a persones joves associades i no associades que tinguin interès per formar-se sobre els conceptes de pau, solidaritat i cooperació. El curs es divideix en dues parts: una primera part de “capacitació” on ens proporcionaran informació i recursos per ampliar els nostres coneixements i una segona part de caire pràctic destinada a idear i treballar conjuntament.

Com volem aprofitar al màxim la formació i tenir l’oportunitat d’aprofundir veritablement en els conceptes, les places son limitades. Per aquest motiu us recomanem que no trigueu en apuntar-vos i que ho feu convençudes de que podreu venir a les tres sessions!

Inscripcions: a través d’aquest FORMULARI

Esdeveniment de facebook!

Contingut relacionat