Notícies

Tornen els Premis #BarnaJove, els premis de l’associacionisme juvenil de Barcelona

10 desembre 2015

destacadaEl Consell de la Joventut de Barcelona organitza, un any més, l’entrega delsPremis Barna Jove el proper divendres, 11 de desembre, a les 21h a l’Espai Jove La Fontana.

L’objectiu dels Premis Barna Jove és premiar aquells projectes sense ànim de lucre que hagin estat iniciats durant l’any 2015 per entitats juvenils, de manera que es posin en valor totes les activitats que s’organitzen des de l’associacionisme de Barcelona.  En aquests premis es tenen en compte projectes d’àmbits diversos com el foment a l’associacionisme i la participació, la salut, la cultura, la cooperació i la cultura de pau o ladiversitat afectivosexual i el gènere, entre d’altres.

Durant l’acte d’entrega es repartiran tres premis, dotats amb 1500€, 1000€ i 500€, per ajudar a que els projectes premiats puguin portar-se a terme. A més, també es donarà el Premi Comunicació, a un mitjà de comunicació crític i compromès amb l’associacionisme juvenil de Barcelona, i el Premi Totxana, un guardó dirigit a persones, institucions o mitjans que hagin fet alguna acció o declaració que perjudiqui la percepció social de la joventut.

Contingut relacionat