Notícies

Nova guia No claudiquis: “Què és la Formació Professional Dual?”

12 gener 2016

guia_FP-dual-issuu-1El Consell de la Joventut de Barcelona i les entitats que formen el Grup de Treball d’Emancipació editen una nova guia No claudiquis sobre Formació Professional, més concretament, sobre la modalitat de Formació Professional Dual. Amb aquest nou recurs, es pretén donar valor a la Formació Professional com a una modalitat d’estudis igual de vàlida que la universitària.

La formació és un element clau a l’hora de parlar de l’emancipació dels i les joves, per aquest motiu, la Formació Professional juga un paper molt important en el desenvolupament d’una formació acadèmica i professional que capacita a la joventut i els facilita un lloc de feina.

L’objectiu d’aquesta guia és oferir als i les joves un seguit de recursos per entendre millor el model educatiu de la Formació Professional, i més concretament, la Formació Professional Dual, una nova modalitat que combina la formació acadèmica amb l’estada a l’empresa. Al llarg de la guia trobareu preguntes i respostes freqüents relatives a aquesta temàtica i enllaços amb informacions i recursos per tal de resoldre tots els dubtes que el jovent pugui tenir.

Consulta la guia:

Guia Què és la Formació Professional Dual?

Contingut relacionat