Notícies

El Consell de la Joventut de Barcelona presenta, un any més, l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2015

10 febrer 2016

cartell informe estat joventutEl Consell de la Joventut de Barcelona presenta, el proper dimecres 17 de febrer a les 19h al Centre Cívic Pati Llimona, l’Informe sobre l’Estat de la Joventut 2015.

Aquest document te l’objectiu de fer un seguiment de les polítiques públiques de joventut que s’han desenvolupat a nivell municipal durant el 2015. L’informe també aborda altres aspectes que afecten als i les joves de la ciutat i exposa les diferents accions que el CJB ha portat a terme en relació a aquestes temàtiques.

La presentació, a càrrec del Secretariat del CJB, es dividirà en tres blocs: emancipació, equipaments juvenils i espai públic, i cohesió social. Després de l’explicació de cada bloc, intervindran els diferents regidors i regidores responsables dels temes de joventut de cada grup municipal de l’Ajuntament de Barcelona. Al final de tot, hi haurà un torn obert de paraula on els i les assistents a l’acte podran fer les seves preguntes i aportacions.

Consulta l’Informe de la Joventut 2014.

  • Lloc: Centre Cívic Pati Llimona

Contingut relacionat