Notícies

Jornades “Repensem els nostres espais” sobre els futurs equipaments juvenils de la ciutat

1 febrer 2016

cartell repensem els nostres espaisEl Consell de la Joventut de Barcelona i el Grup de treball de territori organitzen, el proper diumenge 7 de febrer a les 17h, les jornades “Repensem els nostres espais” a l’Espai Jove La Fontana.

Aquesta activitat és oberta a tothom i te l’objectiu de crear un espai on les entitats juvenils, plataformes i joves individuals puguin dir la seva sobre com volen que siguin els equipaments juvenils de la ciutat.

Amb aquestes jornades es preten articular la participació de les entitats juvenils en la creació del nou Pla d’Equipaments Juvenils de Barcelona, el document que guiarà l’acció de govern sobre els equipaments juvenils de la ciutat.

Contingut relacionat