Notícies

Gràcies, Anna!

28 març 2016

Des del Consell de la Joventut de Barcelona volem mostrar el nostre condol als familiars, amics i amigues de l’Anna Collado, que va morir el passat dissabte 26 de març.

L’Anna va ser durant molt de temps directora del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona, actual Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils, i va estar molt vinculada i activa a l’associacionisme juvenil de la ciutat. Fidel defensora dels drets de les persones amb diversitat funcional, sempre va lluitar fermament per la inclusió, la participació i, en definitiva, pels drets de tota la ciutadania, des del moviment associatiu.

Gran exemple de superació, treball i lluita, gràcies Anna per ensenyar-nos tant!

Que la terra et sigui lleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat