Notícies

Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

15 març 2016

portada autodiagnosi GènereSaps si la teva entitat treballa des d’una perspectiva de gènere? T’agradaria comprovar-ho?

El Consell de la Joventut de Barcelona i el Grup de Treball d’entitats de gènere han editat la guia Re-generem-nos: autodiagnòsi de gènere per a entitats amb l’objectiu de promoure que les entitats juvenils tinguin en compte la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la seva activitat.

A través d’aquesta guia, les entitats podran autoevaluar-se en qüestions relatives al gènere i la sexualitat tot responent a les diferents preguntes que es plantegen. Així, podran veure si, tant internament com externament, incorporen la perspectiva de gènere o, en cas contrari, en quins punts fallen per poder posar-hi solució. Les preguntes es divideixen en el següents blocs temàtics: aspectes generals de l’entitat, organització, participació, òrgans de decisió, comunicació, sexualitat i diversitat.

Llegeix la guia online!

 

Contingut relacionat