Notícies

Dóna suport a les propostes del CJB al Pla d’Actuació Municipal!

5 abril 2016

banner PAM

El Consell de la Joventut de Barcelona participa de la plataforma decidim.barcelona, una eina de l’Ajuntament posada a la disposició de les entitats i la ciutadania de Barcelona a través de la qual s’està vehiculant un procés de participació per elaborar el Pla d’Actuació Municipal.

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) s’elabora a l’inici de cada mandat i estableix les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el Govern desenvoluparà durant els propers quatre anys. Enguany el PAM s’estructura en cinc eixos temàtics: Bon viure, Economia Plural, Transició Ecològica, Bon Govern i Justícia Global.

A través de la web decidim.barcelona tant els ciutadans i ciutadanes de Barcelona a títol individual com les entitats poden elaborar propostes concretes que son votades i comentades mitjançant la plataforma. A més, aquest procés participatiu també ha comptat amb diversos debats amb els tinents i tinentes d’alcaldessa i trobades presencials de discussió de propostes sobre els diferents eixos temàtics que es tracten al PAM.

EL CJB ha volgut ser partícip també d’aquest procés i ha elaborat un seguit de propostes relacionades amb la joventut i els diversos àmbits que treballem. Així, a través dels debats als diferents Grups de Treball han sorgit propostes que tracten temes com la mobilitat, el gènere, la sexualitat, els equipaments juvenils, l’ús de l’espai públic o l’educació.

Consulta i dóna suport a totes les propostes del CJB!

Contingut relacionat