Notícies

Escolliu la propera Sindicatura de Greuges!

11 abril 2016

sindica

El Consell de la Joventut de Barcelona ens volem fer ressò del procés participatiu que s’està portant a terme, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, per escollir la Sindicatura de Greuges. Enguany, s’han presentat cinc candidats als quals els i les ciutadanes de Barcelona podran donar el seu suport a través de la següent plataforma web fins els 16 d’abril.

Dels candidats que s’han presentat a la Sindicatura, només dos, en David Buendia i l’Assumpció Vilà, es van reunir amb el Secretariat del Consell de la Joventut de Barcelona mostrant així el seu interès pel col·lectiu jove i associatiu de la ciutat. A més, tots dos van adquirir el compromís d’incorporar la perspectiva jove al seu programa i a les accions que dugin a terme si son escollits.

Per aquests motius, des del CJB volem donar el nostre suport a:

David Bondia: És Doctor en Dret, Professor titular de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat de Barcelona, on exerceix la docència en graus i màsters. Igualment, exerceix de Professor convidat a diverses Universitats d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. Des dels seus orígens (1998) va estar vinculat a la redacció i aplicació de la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat i ha participat en grups de treball i assessorat a Síndics Locals i al Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya.

Assumpció Vilà: Actualment és Síndica de Greuges de Barcelona, des de l’any 2010. A més, ha sigut cofundadora i gerent de la Fundació Oncolliga d’ajuda oncològica (2002-2010) i Secretària executiva i tècnica a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (1978-2002).

Podeu votar, fins el 16 d’abril, a través d’aquest enllaç!

Contingut relacionat