Notícies

Què pensa l’associacionisme juvenil en relació a l’Espai Públic de la Ciutat de Barcelona?

14 abril 2016

trobada PAM joveDes de l’Ajuntament s’estan impulsant vàries Trobades per a recollir propostes dins del procés participatiu del PAM-PAD (Pla d’Actuació Municipal, i el de Districtes).

Una d’aquestes Trobades vol fer un treball de diagnosi col·laborativa sobre l’ús que les entitats juvenils i les persones joves fan de l’espai públic i dels equipaments juvenils, i sobre quines mesures s’haurien de prendre per a respondre a les necessitats i demandes de la joventut. Aquesta sessió de treball també servirà per el procés d’elaboració del Pla Jove 2017-2010.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona considerem imprescindible que les entitats juvenils puguin tenir veu en aquest procés participatiu que marcarà les línies polítiques de l’Ajuntament en el propers tres anys, i és especialment rellevant que participin d’aquells temes que ja fa temps que aborden. Per aquest motiu, la part d’Equipaments Juvenils d’aquesta Trobada emmarcada en el PAM, tindrà com a punt de partida totes aquelles reflexions i conclusions extretes de la jornada “Repensem els nostres espais” que el CJB va organitzar a principis de febrer i va comptar amb la participació de la majoria de Plataformes Territorials Juvenils de Barcelona.

La Trobada, titulada, “Què pensa l’associacionisme juvenil en relació a l’Espai Públic a la Ciutat de Barcelona?” servirà per donar veu a totes les entitats juvenils i que aquesta arribi a la Regidoria (la Regidora de Cicle de Vida així com la Cap de Departament de Joventut vindran a escoltar) i que s’incorpori tant al PAM com al futur Pla jove.

Serà el dia 18 d’abril a les 19:30h al Casal de Joves de les Corts (C/ Dolors Masferrer, 33-35).

Us demanem, si us plau, que confirmeu la vostra assistència a través del mail cjb@cjb.cat o trucant al telèfon 93 265 47 36.

Contingut relacionat