Notícies

Torna una altra Història En Boles amb Nit de Campaments

12 abril 2016

IL-2AImagina que estàs de campaments i hi ha una noia que t’agrada… Què fas? Com actuaries? La segona Història en Boles gira entorn a aquesta temàtica i et posarà a la pell d’un jove que després d’un joc de nit decideix declarar-se, el final d’aquesta història la decideixes tu!

La col·lecció d’Històries en Boles son un seguit de relats elaborat pel Grup de Treball de Sexualitat del Consell de la Joventut de Barcelona on els i les joves son els protagonistes i poden escollir els diferents camins que els acabaran emportant al desenllaç de la història. Després de la publicació de la primera història, Lligant per l’App, ja teniu també disponible una segona aventura on endinsar-vos: Nit de Campaments.

Ves a la història Nit de Campaments!

Consulta totes les Històries en Boles!

Contingut relacionat