Notícies

Cicle de gènere: Parlem de… Gestació per substitució o ventres de lloguer?

24 maig 2016

banner gestació substitució

El Consell de la Joventut de Barcelona i el Grup de Treball de Gènere organitzen una jornada de debat i reflexió entorn a l’anomenada gestació per substitució o ventres de lloguer, el proper divendres, 27 de maig, a les 18h a l’Espai Jove La Fontana. L’acte comptarà amb una sèrie de ponències i, posteriorment, s’obrirà un ampli espai de debat per tal de que totes les persones i entitats assistents puguin intervenir i compartir les diferents visions al respecte.

Durant la jornada, comptarem amb les intervencions de Jordi Anton, soci de l’FLG (Associació de famílies LGTBI) i de SNH (Son Nuestros Hijos), membre del board de NELFA (xarxa europea d’associacions de famílies LGTBIQ*) i pare per gestació subrogada; Jose Lumbreras Barrasa, de l’Asociación por la Gestación Subrogada en España i advocat especialitzat en dret de familia; i Beatriz San Román, Doctora en Psicología Social a la Universitat Rovira i Virgili/ i Grup AFIN-Universitat Autònoma de Barcelona.

Fruit del debat sorgit en aquesta jornada les associacions juvenils del Consell de la Joventut de Barcelona contemplen la possibilitat d’elaborar un posicionament al respecte.

Contingut relacionat