Notícies

Diàlegs per la pau: Bòsnia

5 maig 2016

cartell bosnia (1)Vols conèixer el conflicte a Bòsnia? Vols escoltar vivències i experiències viscudes al territori? Vols poder compartir les teves experiències i debatre sobre el conflicte? Aquesta és la teva oportunitat!

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, el proper dia 18 de maig a les 19h a l’Espai Jove la Fontana, la tercera sessió del cicle de xerrades “Diàlegs per la pau”. Aquesta vegada la nostra mirada viatja fins a Bòsnia de la mà de l’associació Districte 11.

La ciutat de Barcelona està agermanada amb Sarajevo i encara perdura aquest enllaç de solidaritat i suport. Vint anys després del conflicto, recuperem la memòria i reteixim ponts de solidaritat i suport amb entitats de la nostra ciutat que treballen per la diversitat i la pau.

Què és Diàlegs per la pau?

Les sessions formatives de “Diàlegs per la pau” neixen amb l’objectiu de dotar a les entitats juvenils i a les persones joves de la ciutat que volen fer cooperació de recursos, eines i coneixement sobre la cooperació, la pau i la història dels pobles en conflicte. Les sessions es plantegen de la mà de d’entitats que o bé treballen al territori o bé treballen pel coneixement i la sensibilització.

Contingut relacionat