Notícies

Palestina, reflexions en veu alta: un nou curs per persones joves associades

18 maig 2016

CartellPalestinaDEFDes del grup de treball de Cooperació del Consell de la Joventut de Barcelona, l’Espai Jove la Fontana i la Coalició Prou Complicitat amb Israel us oferim un curs específic sobre Palestina. És un curs complet que hem dividit en tres sessions per a poder facilitar-vos l’assistència. Les sessions seran de dues hores i les realitzarem a l’Espai Jove la Fontana els dies:

  • 1 de juny de 19 a 21h – Palestina, una història de colonialisme a càrrec de l’Aritz Nafarroa.
  • 8 de juny de 19 a 21h – Drets Humans, vulneracions i impunitat a càrrec d’en Òscar Monterde (historiador del UBC).
  • 15 de juny de 19 a 21h – Iniciatives no violentes, de la resistència popular al Boicot – Alys Samson.

La formació és gratuïta, està pensada per a persones joves majors de 18 anys que estiguin associades i que tinguin interès per formar-se sobre la història de Palestina, conèixer les Iniciatives no violentes que s’estan organitzant al territori i les xarxes de suport internacional.

Inscripcions i més informació a:

https://www.cjb.cat/juneco/curspalestina/

La data límit per fer la inscripció al curs és el dia 30 de Maig.

Contingut relacionat