Notícies

Cicle de cinema sobre mobilitzacions civils: Gurba, la condena

21 juny 2016

gurbaUn any més, el Consell de la Joventut de Barcelona torna a organitzar el Cicle de Cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils. Si t’agrada el cinema i els documentals de temàtica social, tens una cita a la plaça de davant de l’Espai Jove La Fontana tots els dijous de juliol a les 21h. Totes les sessions son gratuïtes i aniran seguides d’un debat acompanyat d’un pica-pica, on els i les assistents podran debatre sobre la temàtica del documental, en un ambient proper i distés, amb l’entitat promotora i els convidats i convidades.

El proper dijous, 30 de juny, projectem:

Gurba, la condena

Dijous 30 de juny a les 21h

  • Entitat promotora:  Associació d’Amics i Amigues de la Ràdio, Boca Ràdio
  • Direcció: Miguel Ángel Tobias
  • Sinopsi: Siya, Dumaha, Mata o Aziz, són alguns refugiats saharauis dels campaments de Tindouf (Argelia) que ens mostren, amb el seu dia a dia, la duresa extrema d’un exili que s’ha plongat durant 40 anys. Amb ells, descobrim la realitat desconeguda de les tortures, les mines i els seus mutiltats per la causa, la desnutrició infantil o les malalties que sofreixen els saharauis. Un poble comdennat a viure lluny de la seva terra. Gurba és un cant contra la vulneració dels Drets Humans dels refugiats en el món i a favor de lla llibertat i la convivència entre pobles.

Trailer:

 

Contingut relacionat