Notícies

Cicle de cinema sobre mobilitzacions civils: Nit de curts! Cap a la ciutat humana

22 juny 2016

11222656_922088074537822_153933188538257431_oEl proper dijous, 7 de juliol, es presenta el projecte Towards the Human City (Cap a la Ciutat Humana) a la Nit de Curts del Cicle de Cinema sobre Mobilitzacions Civils. El projecte, promolgut per Joves d’Esquerra Verda, explica diverses iniciatives per fer les ciutats més humanes i inclusives.

Un any més, el Consell de la Joventut de Barcelona torna a organitzar el Cicle de Cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils. Si t’agrada el cinema i els documentals de temàtica social, tens una cita a la plaça de davant de l’Espai Jove La Fontana tots els dijous de juliol a les 21h.

Totes les sessions son gratuïtes i aniran seguides d’un debat acompanyat d’un pica-pica, on els i les assistents podran debatre sobre la temàtica del documental, en un ambient proper i distés, amb l’entitat promotora i els convidats i convidades.

El proper dijous, 7 de juliol, projectem:

Nit de curts! Cap a la ciutat humana

Dijous 7 de juliol a les 21h

  • Entitat promotora: JEV, Joves d’Esquerra Verda
  • Direcció: Fernando Casado i Paula García
  • Sinopsi: El projecte Cap a la Ciutat Humana pretén identificar, documentar i comunicar iniciatives que proposin millores en la manera en que pensem i gestionem les ciutats, amb l’objectiu de fer-les més humanes e inclusives. 1 projecte, 6 continents, 24 mesos, més de 45 ciutats i més de 101 iniciatives. Durant la Nit de curts veurem algunes d’elles!

Curts:

1. Mutualitos y Mutualitas (Bogotá, CO)
Una pagesa converteix una deixalleria en un hort urbà per a gent de pocs recursos.
2. Bye Bye Plastic Bags (Bali, IN)
Un col.lectiu de nenes consciencia contra l’us de bosses de plàstic.
3. Peatónito (Ciudad de México, MX)
Un col.lectiu de joves es disfressa de superheroi mexicà per fer educació vial.
4. Waste Management Project (Bandung,IN)
Una plataforma per ensenyar la població analfabeta a reciclar deixalles.
5. Vila Flores (Rio de Janeiro, BR)
Una casa comunitària on persones de pocs recursos poden encetar negocis.
6. Think Playgrounds (Hanoi, VT)
Una parella construeix espais de joc per la canalla a partir de materials reciclats.
7. Communities for Healthy Food (New York, USA)
Dones enceten un hort i una cuina comunitaris per fer asequible menjar sà per a
la població afroamericana de renda baixa.

Trailer:

Contingut relacionat