Notícies

La Fontana amb les persones refugiades

7 juny 2016

img-refuLes treballadores dels diferents serveis del CJB us convidem a gaudir de bona música i bones reflexions en el concert solidari per celebrar el dia internacional de les persones refugiades, el proper divendres 17 de juny a les 22h!

Sota el nom “Si és que hi ha cases d’algú: La Fontana amb les persones refugiades”, les treballadores dels diferents serveis de l’equipament (Espai Jove la FontanaCentre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)Pij Gràcia i Consell Joventut de Barcelona) hem preparat aquest concertàs amb les actuacions de GatsPD Komi i La Golden Beat per una molt bona causa! Els fons recollits es destinaran a la Plataforma Stop Mare Mortum.

A més del concert, hem muntat també, durant els dies vinents, activitats de reflexió paral·leles amb la implicació d’entitats que treballen en favor de les persones refugiades.

PROGRAMACIÓ

DEL 13 AL 24 DE JUNY – GRATUÏT
Exposició “Rostres”, de Stop Mare Mortum

DIMECRES 15 DE JUNY – 19h – GRATUÏT
Taula rodona “Refugiats, la vergonya europea”
Amb David Forniès i en Toni Trobat del CIEMEN, Xavier Aragall de IEMed i el periodista Carles Solà.
Contextualitzarem el conflicte sirià: coneixerem d’on prové, qui hi “juga”, quina relació de forces hi ha, etc. També podrem conèixer de primera mà l’experiència personal sobre el terreny i la situació d’uns altres damificats, d’uns altres refugiats: els iazidites.

DIVENDRES 17 DE JUNY – 19h – GRATUÏT
Xerrada “Síria, experiències sobre el terreny”
Amb persones de Stop Mare MortumLa ColumnaAcció Solidària i Logística – EREC i brigadistes de Brigada a Eko-Idomeni. I després, tabalada amb la Diabòlica de Gràcia fins que comenci el concert!

DIVENDRES 17 DE JUNY – 22H – 3€ (s’aportaran íntegrament a projectes de la Plataforma Stop Mare Mortum)
Concert amb GatsPD Komi i La Golden Beat!

Aquí teniu l’esdeveniment al Facebook!

Comparteix-ho!

Contingut relacionat