Notícies

Nou bloc sobre gènere del CJB: Re-generem-nos!

7 juny 2016

capçalera_REGEl Grup de Gènere del Consell de la Joventut de Barcelona estrena nou bloc sobre temàtiques relacionades amb el gènere: Re-generem-nos!

En aquesta nova web del CJB trobareu totes les informacions relaciones amb el gènere i el feminisme i un munt d’activitats que tant les entitats juvenils com el propi CJB organitzen relacionades amb aquesta temàtica. A més, el bloc també pretén esdevenir un banc de recursos, per aquest motiu, compta amb un apartat on s’expliquen alguns conceptes clau de la teoria feminista i la seva història, un altre on podreu consultar els posicionaments i les publicacions del CJB referents a aquest àmbit, la legislació vigent o els centres i fonts d’informació d’on poder extreure dades sobre violències masclistes o la situació laboral de les dones, entre d’altres.

El nou bloc Re-generem-nos se suma al ventall de blocs del CJB sobre els diferents àmbits que les entitats treballen als Grups de Treball: No Claudiquis (emancipació), Sortim de l’aula (educació, Visc Convisc, Participo!), En Boles (salut i sexualitat) i Juneco (cooperació i cultura de pau).

Consulta el nou bloc a:

www.cjb.cat/regeneremnos

Contingut relacionat