Notícies

Nova guia! Trenquem barreres: guia d’accessibilitat per a entitats juvenils

19 juny 2016

Trenquem_Barreres_issuu-1El Consell de la Joventut de Barcelona i el Grup de Treball de Diversitat Funcional editen una nova guia sobre accessibilitat per a entitats: Trenquem Barreres.

La guía s’ha publicat amb l’objectiu d’esdevenir un document d’utilitat a totes les entitats juvenils a l’hora de fer més accesible la participació de persones amb diversitat funcional a l’associacionisme de la ciutat. El contingut de la guia ofereix diversos consells per fer que les entitats incorporin la perspectiva inclusiva i, així, aconseguir que la diversitat d’infants i joves que hi participen sigui cada cop més gran.

A llarg de la guia Trenquem Barreres trobareu una explicació de què és la diversitat funcional, uns consells a aplicar durant els primers dies d’una persona amb diversitat funcional a una entitat o sobre el foment de la participació i la mobilitat. També explica diversos aspectes a tenir en compte durant el dia a dia i un seguit de recursos d’interès sobre la diversitat funcional.

Consulta guia Trenquem Barreres online!

Contingut relacionat