Notícies

Tots i totes #femplajove! I tu? Què proposes?

7 juny 2016

banner proposa tu

El Consell de la Joventut de Barcelona estem articulant un procés participatiu per l’elaboració del nou Pla Jove 2017-2020 dirigit a totes les entitats juvenils i joves de la ciutat. Sota el lema “O te’l fas o te’l fan” els i les joves de Barcelona podran proposar les seves demandes i reivindicacions que es treballaran per a que siguin incorporades al nou Pla Jove.

Per tal de que tots i totes les joves puguin dir la seva hem habilitat, a la pàgina web d’aquest procés, un formulari on tothom pot fer propostes de manera individual o en nom de la seva entitat. A més, també recollirem demandes i propostes via twitter, utilitzant el hashtag #femplajove.

Finalment, segueixen en marxa els Grups de Treball sobre diferents temàtiques (gènere, sexualitat, emancipació, cooperació…) dirigits a entitats juvenils. Trobareu tota la informació relativa al procés participatiu a la pàgina web:

www.cjb.cat/plajove

Participa! Formulari per incorporar les vostres propostes!

Consulta les cròniques dels Grups de Treball realitzats!

Propers Grups de Treball

Contingut relacionat