Notícies

Cicle de cinema sobre mobilitzacions civils: Tarajal, desmontando la impunidad en la frontera sur

19 juliol 2016

Captura-de-pantalla-2015-10-27-a-les-20.42.381Un any més, el Consell de la Joventut de Barcelona torna a organitzar el Cicle de Cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils. Si t’agrada el cinema i els documentals de temàtica social, tens una cita a la plaça de davant de l’Espai Jove La Fontana tots els dijous de juliol a les 21h.

Totes les sessions son gratuïtes i aniran seguides d’un debat acompanyat d’un pica-pica, on els i les assistents podran debatre sobre la temàtica del documental, en un ambient proper i distés, amb l’entitat promotora i els convidats i convidades.

El proper dijous, 21 de juliol, projectem:

Tarajal: Desmontando la impunidad en la frontera sur

Dijous 21 de juliol a les 21h

  • Entitat promotora: SCI, Servei Civil Internacional
  • Direcció: Xavier Artigas, Xapo Ortega i Marc Serra
  • Sinopsi:Documental coproduït per Observatori DESC i Metromuster sobre els fets succeïts el 6 de febrer de 2014, data en que almenys 15 persones van morir ofegades a la platja de tarajal, Ceuta. En l’intent de creuar la frontera entre Espanya i Marroc per la platja de Tarajal, van ser rebutjats per efectius de la Guàrdia Civil amb bales de goma quan encara es trobaven al mar. La pel·lícula denuncia també l’arxiu del cas, el passat mes d’octubre, sense que s’hagi depurat cap responsabilitat policial ni política.

Trailer:

Contingut relacionat