Notícies

Torna una altra Història En boles: Sortint de festa!

5 juliol 2016

IL-3ADes del Consell de la Joventut de Barcelona tornem a publicar una tercera Història en boles: Sortint de festa. Aquest cop et tocarà posar-te a la pell d’una noia que, una nit de festa, coneix a un noi i es debat entre utilizar o no preservatiu. Tu què faries? Comença la nova Història en boles i escull el teu final!

La col·lecció d’Històries en Boles son un seguit de relats elaborat pel Grup de Treball de Sexualitat del Consell de la Joventut de Barcelona on els i les joves son els protagonistes i poden escollir els diferents camins que els acabaran portant al desenllaç de la història. Després de la publicació de la primera història, Lligant per l’App i la segona, Nit de Campaments, ja teniu disponible una nova publicació: Sortint de festa!

Ves a la historia Sortint de festa!

Consulta totes les Històries en Boles!

Contingut relacionat