Notícies

El CJB a l’Associa’t a la Festa!

13 setembre 2016

13886475_1161705257227108_8318638408545591297_nEl Consell de la Joventut de Barcelona participem a l’Associa’t a la Festa, una activitat emmarcada dins les Festes de la Mercè on tota la ciutadania podrà gaudir de diferents tallers, xerrades i actuacions organitzades per més de 200 entitats de la ciutat.

Els dies 24 i 25 de setembre, la Plaça Catalunya s’omplirà de diferents espais on trobareu totes aquestes activitats, lúdiques, festives, gratuïtes i per tots els públics. Els Grups de Treball de Gènere, Educatives, Polítiques i Cultura Dispersa del CJB participarem a l’Associa’t a la Festa organitzant les següents activitats:

REGENEREM BARCELONA – GT del Camp de Treball de Gènere

Dia i Hora: Dissabte 24 de setembre de 10 a 11:30h

El Grup de Treball de Gènere del CJB i les voluntàries internacionals del camp de treball Gender Perspective us conviden a provar els vostres coneixements en perspectiva de gènere i feminisme! Durant el matí del dissabte podreu jugar a un gran trivial on les participants cauran, a través d’una roda, a un dels 6 àmbits del joc i hauran de respondre a diferents preguntes amb perspectiva de gènere. Els guanyadors o guanyadores tindran premi!!

 

FEM CAU AL CARRER – GT Educatives

Dia i Hora: Dissabte 24 de 16h a 17h

Des dels caus i esplais de la ciutat proposaran un seguit de jocs i activitats per aquells infants que s’hi vulguin acostar. L’aranya, les tasses, el mocador, saltar bolets… Així com danses i cançons per amanir la tarda! Les entitats d’associacionisme educatiu de la ciutat ofereixen aquest espai per donar-se a conèixer a la ciutadania i per reivindicar el seu paper educatiu així com per promoure l’ús social de l’espai públic.

DEBAT OCI ALTERNATIU JUVENIL I MODEL DE TURISME – GT Polítiques

Dia i hora: Dissabte 24 de 19h a 20h

Les entitats juvenils polítiques de la ciutat volen posar a debat el tipus d’oci que predomina a la ciutat i parlar sobre el model de turisme de Barcelona. Però no us espereu el típic debat convencional, amb ponents específics i torns de paraula… Durant aquesta activitat farem servir la metedologia participativa, un mètode que permet generar idees innovadores a partir de les necessitats de tots i totes les participants.

UNIVERS ALTERNATIU – GT Cultura Dispersa

Dia i Hora: Diumenge 25 de setembre de 12 a 14h

Per primera vegada les entitats de cultura dispersa i oci alternatiu s’uneixen per poder visibilitzar i projectar a tota la ciutat el seu moviment associatiu ja que cada vegada són més les persones joves aficionades que no troben espais propis del seu interès en l’oferta cultural de la ciutat i és l’hora de posar aquests espais i moments a disposició de tots els col·lectius de Barcelona. Amb aquest objectiu el grup de joves d’Univers Alternatiu proposa un matí on poder experimentar en primera persona parts d’aquest Univers Alternatiu. Una proposta variada on es pugui tastar des de diferents jocs de taula, a un joc de rol a un joc tradicional asiàtic. Un matí pensat per descobrir un nou món i apropar-se a les entitats que el fan possible.

Contingut relacionat