Notícies

El CJB celebra la inclusió d’un espai associatiu juvenil a les Festes de la Mercè 2017

20 setembre 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports ha aprovat instar al govern municipal a garantir la existència d’un espai jove, organitzat i liderat pel teixit associatiu de la ciutat a les properes Festes de la Mercè.

La proposició s’ha presentat davant la necessitat de promoure i donar visibilitat al teixit associatiu juvenil de Barcelona i atesa la demanda històrica i la voluntat d’aquest col·lectiu de participar de les principals festes de la ciutat. A més, el text presentat posa com exemple clar d’èxit el model de la Lali Jove, la Festa Major Juvenil i Associativa organitzada per les entitats del Consell de la Joventut de Barcelona durant les festes de Santa Eulàlia. La proposició ha estat presentada per la regidora i portaveu adjunta del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, Montserrat Benedí.

Contingut relacionat