Notícies

Nou cicle del CRAJ: Recursos Europeus per a les entitats juvenils

15 setembre 2016

cartell-cicles-europeusEl Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils organitza un cicle de xerrades sobre els Recursos Europeus per a les entitats juvenils.

La formació constarà de 3 sessions en les que coneixereu els diferents finançaments que teniu al vostre abast. El cicle es centrarà en el gran ventall de finançament que ens ofereix el programa per a Joventut Erasmus+. Així, aprofundirem de forma pràctica en els passo a seguir per elaborar un projecte europeu ideat i gestionat per la vostra associació juvenil.

Sessions del cicle

  • 1ª sessió: Oportunitats de finançament europeu per a entitats – Dimarts 27 de setembre

Es descobriran les diferents fonts de finançament procedents d’institucions europees i les competències que adquireixen els joves a través de la participació en aquestes activitats.

  • 2ª sessió: Procediment per a la presentació de sol·licituds a Erasmus+ – Dijous 29 de setembre

Introducció a la guia del Programa Erasmus+, les diferents línies d’acció, el cicle de vida d’un projecte europeu, la recerca de partners i es presentaran els passos per a presentar un projecte europeu.

  • 3ª sessió: La coordinació i la redacció grupal d’un projecte europeu – Dimarts 4 d’octubre

Coneixement del formulari tipus d’un intercanvi juvenil, la documentació necessària, l’organització tècnica de l’associació i les obligacions legals, que se’n deriven.

Les sessions tindran lloc al Casal de joves Girapells, al Guinardó (C/Teodoro Llorente 20)  entre les 18.30h i les 20:30h. Les places són limitades i gratuïtes!

Contingut relacionat