Notícies

El CJB edita una nova guia: Les TIC i tu, una relació addictiva?

19 octubre 2016

guia_addiccio_tic_issuu-1El Consell de la Joventut de Barcelona a editat una guia sobre les addiccions a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i com afrontar les seves conseqüències. Tot i que les noves tecnologies han incorporat a la nostra vida innombrables avantatges que milloren el nostre dia a dia, cada cop és més freqüent veure a adolescents i joves que pateixen una dependència a dispositius electrònics com el mòbil o l’ordinador.

Davant aquesta realitat, des del Consell de la Joventut de Barcelona hem trobat necessari editar un recurs on s’expliquin les diferents tipus d’addiccions a les noves tecnologies que existeixen, les senyals d’alarma que ajuden a detectar aquesta problemàtica, el seu tractament i els recursos disponibles als quals recórrer.

Podeu consultar la guia “Les TIC i tu, una relació additiva?” online a través d’aquest enllaç o bé descarregar-la en pdf. També podeu demanar exemplars en paper contactant amb cjb@cjb.cat.  

Contingut relacionat