Notícies

Torna El Panoràmic 2016: l’enquesta del sector associatiu de Catalunya!

4 octubre 2016

logoelpanoramic5Des del Consell de la Joventut de Barcelona us animem a participar a El Panoràmic 2016, una enquesta que pretén estudiar més en profunditat el sector associatiu de Catalunya.

L’objectiu principal de El Panoràmic és explicar i millorar l’impacte que generen les associacions a la societat, a través de l’estudi de la seva realitat, la seva funció i les activitats que desenvolupen.

L’estudi consta de dos grans eixos de treball: el procés participatiu amb les organitzacions i la creació d’una aplicació a internet per tal de gestionar la informació que es recull amb el qüestionari.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona us convidem a respondre el qüestionari per tal de que els resultats siguin representatius de l’associacionisme juvenil de Barcelona i poder així seguir treballant per millorar la realitat d’aquest sector.

Podreu respondre l’enquesta clicant aquí!

Contingut relacionat