Notícies

Dia Internacional en Solidaritat amb el Poble Palestí: juguem al joc Amal-Tikva!

28 novembre 2016

cartell_baixaEl Consell de la Joventut de Barcelona, Nexes Intercultural i l’Espai Jove La Fontana organitzem, el proper dimarts 29 de novembre a les 18:30h, una activitat en el marc del Dia Internacional en Solidaritat amb el Poble Palestí a l’Espai Jove la Fontana.

L’activitat consisteix en el joc “Amal-Tikva”, un joc que explora el conflicte que ha generat l’ocupació dels territoris palestins des de la vida quotidiana de diferents personatges a la ciutat de Jerusalem. No cal que coneguis el conflicte, només has de tenir ganes de jugar i aprendre!

Posa’t en el lloc dels diferents personatges que es presenten i viu l’experiència de passar un dia a Jerusalem! Tots els personatges tenen les mateixes oportunitats? Quines barreres es troben? Vine a jugar amb nosaltres i descobreix-ho!

Contingut relacionat