Notícies

Follo Ergo Sum: pràctiques sexuals dissidents

11 novembre 2016

“Follo Ergo Sum” és un nou format televisiu serial sobre pràctiques sexuals no normatives i pensament, que vol dinamitar el discurs hegemònic entorn el sexe i donar veu a noves veritats sobre el plaer.

A partir d’entrevistes a teòricxs expertxs en gènere i sexualitat cada capítol investiga i elabora un discurs filosòfic entorn d’aquells objectes, aquelles parts del cos, aquells desitjos, aquelles pràctiques que el poder vol amagar. Follo ergo sum és un acte de resistència, una forma de contrapoder, una reivindicació del sexe des del pensament i des del plaer. Defensen que ens han explicat una veritat sobre el sexe que no és la nostra, i per això, en produïm una de nova.

El capítol pilot, “Plaer Anal”, se centra en la pràctica del sexe anal, històricament castigada i encara avui subjecta a un discurs d’odi i repulsió quan es dóna en determinats cossos. Aquí l’enllaç al teaser a Vimeo: https://vimeo.com/188638385.

El projecte forma part també de la temporada 2016/17 de “Tube d’Assaig” a BTV, un programa que emet projectes “in progress”, presentant-ne el pilot i promocionant una campanya a Verkami per a fer possible la realització d’una temporada.

“Plaer Anal” s’emet en aquest context a BTV el pròxim diumenge 13 de novembre a les 21:30h, i tindrà altres emissions durant els 40 dies que dura la campanya de Verkami, que s’inicia a partir de la primera emissió.

Tenim ganes de que, com nosaltres, gaudiu amb aquest programa i mica en mica puguem fer possible una televisió feminista i transformadora, que visibilitzi allò amagat i sigui pionera en una educació i reflexió sexual enfocada al plaer i a la diversitat.

Podeu informar-vos més al seu Twitter i Facebook!

 

 

Contingut relacionat