Notícies

Llaços per la Sida + Nits vermelles (Comitè 1r de desembre)

29 novembre 2016

cartel_cor-724x1024Aquest dijous 1 de desembre es commemora el Dia Mundial del VIH/Sida, i des del Comitè 1r de desembre s’organitzen diverses activitats per contribuir a sensibilitzar la ciutadania i trencar amb els estigmes relacionats amb el VIH. Sota el lema “Estigma o Estima, Tu decideixes” reivindiquen el dret a l’estima, com a valor indispensable de lluita contra la por, la intolerància i l’aversió que es crea vers el virus.

Durant tota aquesta setmana us animem a participar als #LlaçosPerLaSida. Agrupeu-vos unes quantes persones amb samarretes vermelles i dibuixeu llaços que es puguin fotografiar des de llocs elevats. Us podeu animar a participar a la vostra entitat, a l’escola, a la feina, a la universitat o senzillament ajuntant-vos a la vostra colla d’amistats. Les fotos, procedents de tot Catalunya, es difondran per Twitter sota el HT #LlaçosPerLaSida. També es poden enviar les fotos al mail dmsida@comite1desembre.org o penjar-les directament amb el HT i etiquetant al @Comite1desembre.

El dijous 1 de desembre per la nit, no us perdeu la Nit vermella, una cita festiva per a les entitats i totes les persones vinculades d’alguna manera al món del VIH/Sida, la prevenció, la promoció de la salut i la lluita contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones que viuen amb VIH. En aquest cas, se celebra a El Cangrejo del Raval (Barcelona), de 21 a 01:00h, amb els DJ’s:

  • Miqui Puig
  • Telexketch
  • Cesar de Melero
  • Dj Domingo
  • Dj Kosmos

Contingut relacionat