Notícies

Presentació de la guia educativa Entre terres

8 novembre 2016

cartell_presentacio_guia_migra-05-1El proper dissabte 19 de novembre tindrà lloc la presentació de la guia “Entre terres”, una nova guia educativa que aborda la temàtica de les persones refugiades per a treballar amb joves i infants.

El material ofereix un conjunt d’eines a les entitats educatives per tal d’abordar aquesta qüestió des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social. Així, la guia recull diferents activitats que pretenen entendre i abordar la problemàtica de les refugiades des de la defensa del Drets Humans, la lluita contra el racisme i la xenofòbia, des d’una perspectiva feminista i de canvi social.

La guia ha estat editada de manera conjunta pel Servei Civil Internacional, EduXarxa, Stop MareMortum amb el suport del Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. La presentació tindrà lloc al Passeig Marítim de la Barceloneta i anirà acompanyada d’una biblioteca humana amb experiències de persones refugiades i algunes de les activitats que s’expliquen a la guia.

  • 10:30h: Biblioteca humana i activitats
  • 13h: Presentació oficial de la guia “Entre terres”

 

Contingut relacionat