Notícies

Engeguem la campanya Gaudeix #EnBoles!

1 desembre 2016

cartell_ok.inddDes del Consell de la Joventut de Barcelona impulsem, en motiu del Dia Mundial del VIH-Sida, una campanya de prevenció del VIH i d’altres ITS dirigida a joves i entitats juvenils de la ciutat.

La campanya Gaudeix #EnBoles consisteix en el repartiment de 5000 packs de preservatius i lubrificants que es poden trobar en diversos punts de la ciutat i que també estan disponibles gratuïtament per a entitats juvenils que vulguin promoure la Salut Sexual en alguna de les seves activitats. Aquesta campanya sorgeix després de constatar entre la gent jove el desconeixement i els prejudicis associats a la salut sexual, així com les xifres preocupants de transmissions de ITS.

I la campanya no només compta amb els preservatius i lubrificants, sinó que un cop trobis un dels packs podràs accedir a un concurs amb un obsequi per a totes les persones participants i un regal a sortejar entre tothom, gràcies a la col·laboració d’Amantis!

Vols saber on trobar els packs? Trobaràs més informació en aquest enllaç!

Contingut relacionat