Notícies

Voleu difondre les vostres activitats? El CJB us donem un cop de mà!

29 desembre 2016

PLANTILLA TRABAJO FREEPIKEl Consell de la Joventut de Barcelona vol seguir esdevenint l’altaveu comunicatiu de l’associacionisme juvenil de la ciutat. Per aquest motiu, posem a la disposició de les entitats del CJB tots el canals de comunicació dels que disposem per fer difusió de les activitats, reflexions i treball diari del teixit associatiu de Barcelona.

  • WEB DEL CJB: A la web del CJB trobareu un apartat on es recullen totes les activitats de les entitats del CJB! Per poder aparèixer en aquest apartat només necessitem: el títol de l’activitat, una breu descripció de l’esdeveniment (incloure el programa, en el cas de que siguin unes jornades, ponents… com més informació tinguem, més podrem difondre!), el material gràfic utilitzat (cartell, díptics, banner…) i l’esdeveniment de Facebook i xarxes de l’entitat per poder incloure-ho a la noticia.
  • BUTLLETÍ QUINZENAL: De totes les activitats que pengem a la web del CJB, n’escollim 3 que també s’inclouen al butlletí quinzenal. Tingueu en compte que el butlletí s’envia un dimarts cada 15 dies i que es prioritza la data de l’activitat (que estigui dins dels propers 15 dies) o la varietat de temàtiques, entre d’altres. Per poder difondre les vostres activitats a través del butlletí, necessitem la mateixa informació que a l’apartat anterior.
  • BLOCS DE CAMPANYES: Com ja sabeu, el CJB compta amb diferents blocs que corresponen a campanyes que tracten diversos àmbits: Sortim de l’Aula (participació estudiantil), En Boles (Salut i sexualitat), No Claudiquis (emancipació, habitatge, formació i ocupació juvenil), Juneco (cooperació) i Re-generem-nos (gènere). Enguany, a banda d’utilitzar aquesta plataforma per difondre activitats que estiguin relacionades amb l’àmbit de la campanya, també volem aprofitar-la per a que esdevingui un espai més profund, que convidi a la reflexió sobre les temàtiques que tracten. Així, podeu col·laborar amb els blocs escrivint articles d’opinió i reflexions, entrevistes a persones que considereu rellevants dins l’àmbit que es tracta, reportatges o cròniques de les vostres activitats… Volem que sigui un espai obert on tots i totes les entitats puguin dir la seva!
  • XARXES SOCIALS: Al CJB comptem amb Facebook, Twitter, canal de Youtube i Vimeo, i Instagram. Aquests canals són imprescindibles avui en dia per fer arribar les vostres activitats als i les joves de Barcelona. Envieu-nos els vostres esdeveniments de Facebook, mencioneu-nos, etiqueteu-nos a les publicacions de twitter i Instagram… Feu-nos arribar, per la via que us vagi millor, les vostres activitats i el CJB compartirem i retuitejarem encantades!
  • SERVEI DE DIFUSIÓ DEL CRAJ: El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona també ofereix diferents serveis de difusió d’activitats d’entitats juvenils: l‘agenda d’activitats, la possibilitat d’esdevenir Entitats del mes o la tramesa ordinària la tercera setmana de cada mes, on podreu enviar informació en paper de les vostres activitats.

A QUI ENVIO AQUESTA INFORMACIÓ?

Ens podeu fer arribar les vostres activitats i articles a:

Si teniu cap dubte, podeu contactar amb nosaltres a través d’aquests mails, trucant al 39 265 47 36, o de manera presencial a les oficines del CJB o als mateixos Grups de Treball.

Contingut relacionat